OmVil I nyde ferien i fred og ro - så er Frydenstrand Camping stedet at bo!

Frydenstrand Camping

Service Faciliteter


Vores toilet- og nye badefaciliteter er fine med store rum og gulvvarme., Separat handicap-rum med bad og toilet. Vaskemaskiner og tørretumbler. I campingkøkkenet findes microovn og miniovn. For teltcampister er der køleskab og mulighed for kogegrej og service.


Legepladsen har det alle børn ønsker - hoppepude, klatretårn, sandkasse m.m. Vores 45 m lange bro direkte ud i Limfjorden om sommeren, er et stort trækplaster, og her bliver hevet mange krabber op. Krabber som kan tilberedes og blive til en lækker krabbe-bisque. Se Brødrene Prices opskrift i vores campingkøkken.Indendørs spilles forskellige former for brætspil, pool samt bordtennis.

Frydenstrand Camping 20 km øst for Aalborg er stedet, hvor I kan nyde jeres ferie/fritid i pagt med naturen. Pladsen ligger skønt ved Limfjorden med udsigt fra Aalborg til Hals.


Frydenstrand Camping er en af de få pladser i Danmark med camping direkte til vandet, og vi kan altid tilbyde en plads med læ, uanset hvilken vej vinden blæser. I kan også overnatte i hytte, hyttelejlighed hvis I da ikke foretrækker vore dejlige dobbeltværelser.

Nyd udsigten over Limfjorden og den livlige trafik af sejlbåde og alt fra tankskibe til luksuslinere. Fra pladsen kan opleves en solnedgang, som ikke findes mage til i hele landet.


Fuglelivet i området er uovertruffent. Naturen byder på både kongeørne og havørne, som yngler få km herfra. Og var der nogen, der sagde, skarvkoloni, traner og slangeørne....


Fra bænke og borde langs med vandet kan man opleve den tætte trafik af sejlskibe, fragtskibe, tankskibe og luksuslinere, som passerer camping-pladsen på vej til eller fra Aalborg Havn. I fjordens spejlblanke vand kan man tidligt om morgenen opleve marsvinenes dans i bølgerne og sol-nedgangen over fjorden med Aalborg i baggrunden er en oplevelse, der er ganske sund at slumre ind på.
Hytter og værelser

Campingvogn / AutocamperHar du ikke selv telt eller campingvogn kan vi tilbyde ophold i vores 4-mands hytter, bekvemme hyttelejligheder eller i dejlige dobbeltværelser.


Mere info

Vi tilbyder både fastligger plads samt døgn pladser, til både campingvogn samt autocamper.Mere info