Seværdigheder

SeværdighederDet nordøstlige hjørne af Himmerland - lige hvor Frydenstrand Camping ligger - er et af Danmarks største slettelandskaber. I dette skønne landskab ligger Nordeuropas største højmose, Lille Vildmose.Mere

Tag en tur med den gamle Hals-Egense færge til Hals, som er en gammel fiskerby. Om sommeren syder det her af liv på havnen og der er kun en ganske kort gåtur til byens torv. Hver onsdag i uge 26-32 er der hyggelige torvedage og om sommeren er der på den gamle Skanse teater/musical i det fri.

 

Mere

Aalborg med en moderne storbys mange faciliteter ligger kun 20 km fra Frydenstrand Camping. Her findes et væld af muligheder for indkøb i varehusene eller i de mange spændende specialbutikker.

Om aftenen er Jomfru Ane Gade et besøg værd. Det syder af liv og musik fra de mange restauranter og diskoteker. 

Mere

KUNSTEN - Museum of Modern Art Aalborg, er placeret i Aalborg på Kong Christians Allé. KUNSTEN tiltrækker årligt omkring 92.000 besøgende.
Mere

Frydenstrand Camping er også et godt udgangspunkt for længere udflugter, som en tur i Fårup Sommerland       


Mere

Aalborg Zoo er en bynær dyrepark, der ligger nær Aalborgs centrum. Aalborg Zoo besøges på årsbasis af omkring 400.000 gæster, og parken rummer mere end 1.500 dyr, fordelt på ca. 126 forskellige arter og er på ca. 8 hektar


Mere

Spørg i Informationen om andre muligheder for oplevelser, i Aalborg og omegn.