Om Pladsen
Frydenstrand Camping

Vores toilet- og badefaciliteter er fine med store rum og gulvvarme., Separat handicap-rum med bad og toilet. Vaskemaskiner og tørretumbler. I campingkøkkenet findes microovn og miniovn. For teltcampister er der køleskab og mulighed for kogegrej og service.


Frydenstrand Camping 20 km øst for Aalborg er stedet, hvor I kan nyde jeres ferie/fritid i pagt med naturen. Pladsen ligger skønt ved Limfjorden med udsigt fra Aalborg til Hals.


Frydenstrand Camping er en af de få pladser i Danmark med camping direkte til vandet, og vi kan altid tilbyde en plads med læ, uanset hvilken vej vinden blæser. I kan også overnatte i hytte, hyttelejlighed hvis I da ikke foretrækker vore dejlige dobbeltværelser.

Frydenstrand Camping
Frydenstrand Camping

Nyd udsigten over Limfjorden og den livlige trafik af sejlbåde og alt fra tankskibe til luksuslinere. Fra pladsen kan opleves en solnedgang, som ikke findes mage til i hele landet.


Fuglelivet i området er uovertruffent. Naturen byder på både kongeørne og havørne, som yngler få km herfra. Og var der nogen, der sagde, skarvkoloni, traner og slangeørne....


Fra bænke og borde langs med vandet kan man opleve den tætte trafik af sejlskibe, fragtskibe, tankskibe og luksuslinere, som passerer camping-pladsen på vej til eller fra Aalborg Havn. I fjordens spejlblanke vand kan man tidligt om morgenen opleve marsvinenes dans i bølgerne og sol-nedgangen over fjorden med Aalborg i baggrunden er en oplevelse, der er ganske sund at slumre ind på.

Frydenstrand Camping

Har du ikke selv telt eller campingvogn kan vi tilbyde ophold i vores 4-mands hytter, bekvemme hyttelejligheder eller i dejlige dobbeltværelser.


Vi tilbyder både fastligger plads samt døgn pladser, til både campingvogn samt autocamper.